Mobildiskotek

Gymnasiefest

Til gymnasiefester kræves ofte et stort anlæg med ekstra fokus på lys, røg og andre fede effekter. Alle vores DJ’s spiller en god blanding af nyt og gammelt og tager gerne imod ønsker fra publikum.


Bryllup

Ved bryllupper tilpasser vi anlægget, så systemet er elegant. Lyset kan justeres i lyse og røde farver for at fremhæve romantikken under brudevalsen. Efterfølgende vil vores DJ spille præcise den genre der fylder dansegulvet.


Konfirmation

Flere og flere vælger, at have DJ til konfirmationer. Vi leverer et komplet system, hvor lyset, røgen og lyden vil være med til at sætte den rette stemning på dagen, aftenen og natten.


Julefrokost

Uanset om julefrokosten er til den traditionelle ”Last Christmas” eller den mere moderne ”Jul i Angora”, vil vores DJ’s sørge for, at der er gang i dansegulvet hele aftenen. Mængden af lys, røg og effekt aftales med kunden, for at ramme den helt rigtige stemning fra gang til gang.


Fødselsdag

Vores DJ’s har erfaring i at spille til alt fra fødselsdage i forsamlingshuset til havefesten. Vi koordinerer anlæggets type og størrelse med kunden for, at levere den helt rette stemning. Musikken varieres, for at holde gang i dansegulvet mest muligt.


Firmafest

Til den årlige firmafest, skal der gang i danseskoene. Vi sørger for at musikken spiller. Det kan være i samarbejde med et live band, eller ren disko. Lyseffekterne vælges i samarbejde med festudvalget, så et evt. tema fuldendes på dansegulvet.