Total Lyd- og Lysproduktion

Modeshow

Ved modeshows kræves ofte den helt rigtige belysning, der fremhæver tøjet og modellerne samtidig med, at publikumsbelysningen er mere afdæmpet. Der kan kombineres med et lydanlæg der spiller salen op og danner den rette stemning, så publikum fortsat har interesse for catwalken.


Bryllup

Mange ønsker at gøre mere ud af det visuelle udtryk ved bryllupper. Nogle ønsker en afdæmpet belysning under middagen mens andre f.eks. ønsker at fremhæve bygnings arkitektoniske elementer med lys. Vi kan levere små og yderst diskrete højtaltere, for atspille musik under middagen. Hvis der er mange gæster, er det muligt at tilkoble trådløse mikrofoner, så alle gæster kan høre talernes indhold.


Messe

På messer ønskes der ofte at kunder henledes til netop din stand. Dette kan gøres ved at tilføre standen med et stærkt visuelt udtryk. Uanset om det er en showpræget effekt belysning eller den mere stilede, er vi klar til at hjælpe.  Hvis der skal afholdes taler, er der mulighed for at inkorporere højtalere og trådløst mikrofonsystem således, at lyden fordeles jævnt over hele messe standen.


Firmafest

Behovet til firma fester varierer afhængigt at antallet af gæster, størrelsen på lokalerne, tema for festen samt mange andre parametre. Vi kan levere kreativt lysdesign til, at skabe stemningen før, under og efter middagen. Samtidig kan vi sørge for lyd eksempelvis underholdning/taler og efterfølgende live band eller DJ. Vi indgår altid en dialog med vores kunder for at finde den rigtige løsning til det enkelte arrangement.


Byfest

Til enhver byfest, findes forskellige behov for professionelt lyd- og lys udstyr. Hvad enten det er til afvikling af en koncert på scene, festlig belysning rundt på festpladsen eller distribuerede højtalere rundt i byen til eksempelvis annoncering. Løsningerne er mange og der er kun fantasien der sætter grænser. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi sammen finder den bedste løsning.


Lysdekoration

For at skabe stemning, fremhæve arkitektur eller skabe opmærksomhed kan anvendes lysdekoration, både udendørs og indendørs. At arbejde med lys og skygger er som kunst, der findes uendelige muligheder. Skal din facade skille sig ud ved et event, er vi behjælpelige med designet samt levering, opstilling.