Baggear

Baggear fuldt band

Fuldt band

Vi sørger for transport, opsætning, hulcheck og nedpakning af jeres baggear og evt. PA. Kort sagt, sørger vi for det hårde arbejde, så i kan fokusere 100% på at levere varen udover scenekanten.
Er i f.eks. et orkester, en duo eller en trio der står og mangler nogen til at håndtere transport, opstilling, nedpakning af jeres gear kan vi håndtere dette. Gider i ikke det sure arbejde med opstilling før og nedpakning efter jobbet kan dette være en løsning for jer. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for at det hele spiller inden vi kører fra stedet.

Det er en mulighed at leje komplet PA anlæg af os. Se evt. i vores udlejning.

Der er mange måder at skrue disse løsninger sammen på. Så ring og lad os tage en snak om jeres ønsker!


Baggear guitartech

Guitartech

Under koncerten er det vigtigt for alle musikere, at have fokus på musikken og publikum. Det kan derfor være en ulempe hvis man skal stemme guitarer mellem hvert nummer. Vi kan levere fuld guitartech under koncerten, hvor vores teknikere sørger for, at guitaren er stemt og klar til brug til hvert nummer.

Skulle der sprænge en streng eller andre uforudsete udfordringer, vil teknikeren skifte strengen og sørge for at guitaren er kampdygtig i løbet af super kort tid.


Baggear transport

Transport af baggear

Hvis i selv ønsker at opstille baggearet, kan vi tilbyde ren transport. Udstyret hentes eksempelvis i jeres øvelokale og leveres på spillested. Når koncerten er slut og udstyret skal tilbage til øvelokalet, vil vi igen være klar til dette. Mulighederne er mange, det kan f.eks. også være et trommesæt der skal transporteres fra studie og hjem.

Kontakt os, og vi vil sammen finde den løsning der er bedst for jer og jeres baggear.


Baggear opbevaring

Opbevaring af baggear

Når I anvender en vores baggears services, tilbyder vi yderligere at i kan leje lagerplads hos os. Udstyret vil blive pakket sammen på vores opvarmede lager og er i trygge hænder indtil næste job, hvor vi enten kører ud og leverer eller laver en fuld opsætning.