Services

Mobildiskotek

Vi leverer et top professionelt mobildiskotek med DJ og komplet lys- og lydanlæg. Vores DJ’s spiller altid blandet dansemusik der matcher festen. Det er vigtigt for os, at opfylde kundernes individuelle behov.


Live Lyd

Gennem årene har vi specialiseret os i at levere komplet PA med lydtekniker til små og mellemstore arrangementer. Vores udstyr er af høj professionel kvalitet og opgraderes løbende i takt med udviklingen.


Total Lyd- og Lysproduktion

Lad os stå for teknikken ved events som f.eks. modeshow, bryllup, messestande, firmafest mm. Vi leverer alt fra scene til bevægeligt lys eller LED effekt skærm. Vi er altid klar på, at opfylde kundens ønsker.


Baggear

I mere end 10 år har vi leveret services lige fra rå transport af udstyr, til komplette opstillinger inkl. band-tech under koncerten. Med os på holdet, skal musikerne kun fokusere på at levere varen til kunden.


Lydoptagelse

Vores mobile studie gør det muligt, at indspille en Live koncert, demo CD fra øvelokalet eller speak til eksempelvis reklamefilm. Efter indspilning, tilbyder vi mix i egne lokaler for at optimere resultatet.


Musical/ Teater

Efter mere end 40 fulde produktioner har vi opnået en stor erfaring i opbygning, design og afvikling af musical/teater forestillinger. Vi kan levere alt hvad der kræves af udstyr samt teknikere.