Musical/ Teater

Lyddesign

Lyddesign til musicals/musik forestillinger, revy og teater er ét af vores absolutte fokus områder. Med mere end 40 produktioner i ryggen, kender vi til de kreative arbejdsprocesser der kræves for, at en forestilling bliver til fra idé til færdigt produkt.

Vi råder over en stor mængde udstyr specialiseret til teater, musical, revy, etc. Digitale mixere med midi interaktion med Q-Lab afviklingssystem til avanceret automatisering. Trommebur til afskærming af trommer, percussion eller lign. Personligt monitor system til musikere, kontrolleret via iPad samt mere end 24 kanalers professionelt mircoport system.


Lysdesign

Lysdesign er ét af de vigtigste elementer i scenekunsten der er med til at underbygge det kunstneriske udtryk i de enkelte scener og er samtidig med til at binde forestillingen sammen.

Det visuelle udtryk skabes i samarbejdet med bl.a. instruktører og scenografer og derved opnås det bedste resultat.


Afvikling

Efter premieren er det vigtigt, at den tekniske afvikling foregår med samme høje koncentration og præcision, selv efter forestilling nr. 30. Vores afvikler sidder typisk sammen med Lyd- og/eller Lysdesigneren under de sidste prøver og er klar til, at overtage forestillingen og køre forestillingen herefter.

Vores afviklere har gennem flere produktioner opbygget erfaring i at holde fokus og levere stabil afvikling på såvel lys og lyd samtidig med, at de har en solid system forståelse og er klar til, at fejlsøge akut opståede problemer.