scenepodier-side

Mobile scenepodier til at levere scene på op til 24 m.

Stairville scenepodier

scenepodier-bund

Scenepodier af god professionel kvalitet med tilhørende ben i højder af 40, 60 og 80 cm. Scenen sammenkobles med særlige beslag i aluminiumsprofilen, der sikrer maksimal stabilitet.

Hvis man ønsker en scene i forskellige højder, kan dette også lade sig gøre. Der kræves specielle koblere ved denne opsætning.

De bredde ben gør at scenen står solidt på de fleste underlag.

Som ekstra tilbehør, kan der monteres trappe med en bredde på 1m sammen med scenen. Trappen samles i moduler for, at tilpasse højden på scenen.

Scenepodierne kan anvendes til alt lige fra små DJ-setups, konferencer eller til store koncert scener. Vi har samtidig hjul til vores scenepodier, så der eksempelvis kan opstilles trommepodie i højden 40cm.

Tekniske specifikationer

  • Overflade: Vejrbestandigt krydsfiner med HEAXA anti-slip coating.
  • Max. belastning: 750 kg/m2
  • Dimensioner: (W x H x D) 100 x 9 x 200 (cm)
  • Ben Dimensioner: (W x D) 6 x 6 (cm)
  • Vægt: 33 kg

Podierne transporteres på vogne á 6 podier pr. vogn. Samlet har et sæt målene (LxBxH) 216 x 59 x 120 (cm). Vi leverer og opsætter i hele Danmark.

Vi kan levere 3D tegninger af den ønskede scene, så du på forhånd ved hvordan scenen vil se ud i den endelige opsætning. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud og lad os sammensætte den scene du ønsker.

Find vores udvalg af podier her

Man kan finde TÜV godkendelsen af scenen her

Tags: ,